,
03/10/2012
Tendències

Bonjour

 Aquestes sabates són unes Prada d'un mal gust encantador. Les he fotografiat en un dels mil tombs que he fet pels carrers de Lió. Els llavis, la cigarreta i el fum són de xarol, un dels meus materials preferits. Totes les que hem  fet la comunió, o vàrem ser pubilles sabem que no és un material que s' adapta ràpidament al peu: és rígid i poc mal.leable. I és aquesta la impressió que tinc quan fa una setmana que estic a Lió, una sensació d' incomoditat agradable. Quan he de demanar qualsevol cosa, o me de dirigir algú, se'm fa costa a munt. Si intento explicar alguna anècdota, em torno boja construint els passats i dic que allò que em va passar com si m' hagués de passar. Tot plegat, em fa sentir ridícula, com si portes aquestes sabates però, a la vegada, tinc tota la il.lusió d' estrenar-les.

Amb aquest blog, podreu seguir les meues anades i vingudes, entre formatges, tendències, bars i altres observacions agudes.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Antropòloga, preguntona, apassionada de la música i els viatges. Part del meu cervell guarda informació inútil com guanyadors de 'Gran Hermano' o relacions de la premsa del cor.
 Tinc una cançó al cap per cada paraula que sento.

 

21/07/2015
És tota una tradició convidar amics i coneguts a passar l’últim cap de setmana de juliol a Tortosa, a la Festa del Renaixement.
03/07/2015
Com cada estiu, ja tenim aquí les Festes Majors arreu del territori ebrenc. Calor, orquestra i molta festa. Les Festes Majors són tota una revolució als nostres pobles.
11/06/2015
Aquest mes no parem amb els festivals de música.
04/10/2014
En el món de l’art, les dones han vist en la performance una manera d’usar el seu cos com a suport: les 'Guerrilla Girls
04/03/2014
El feminisme és un moviment per al canvi social que té com objectiu alliberar la dona a través de la millora de les seves vides i l'establiment de la plena igualtat de gènere.