,
06/11/2012
Tendències

El Delta de l' Ebre inspira #1: Susi Sweet Dress

Susi Sweet Dress ofereix vestits i complements vintage, de compra on-line i en diversos mercats arreu de l' estat espanyol. El boca orella, els blogs, les xarxes socials són el pilar per aconseguir el teu sweet dress: models únics i per a tot tipus de dona. Vaig conèixer aquest projecte gràcies a Instagram, i en veure que algunes fotografies tenien com a escena el Delta de l' Ebre, vaig veure l' ocasió ideal per entrevistar a Susana Bas, actriu i creadora d' aquest projecte.
- Com va nàixer el projecte?
Susi Sweet Dress va nèixer d'un viatje. Vaig trobar uns vestidets que em van enamorar i vaig pensar en portar per les amigues i d'això ja fa casi dos anys...

- Es curiòs que no hi hagi un espai físic permanent de compra-venta, sinó que tornant als orígens, Susi Sweet Dress agafa el mercat per oferir els seus productes...

M'agrada que sigui de moment només en mercats. Els mercats estan vius i vull que els Susi Sweet Dress tinguin aquesta vitalitat. M' agrada que el mercat sigui un indret on la gent es pugui trobar i emprovar-se els vestits passant-s'ho bé. Que sigui una experiència de compra diferent: anar acompanyades de les parelles, i els nens tinguin un espai per ells. En el mercat es poden pendre un mini d'Anna de Codorniú, una cerveseta Moritz o galetes Flora. L' últim mercat el vaig fer amb la il.lustradora Paula Bonet i es van ajuntar  diverses sinergies amb un resultat molt enriquidor. Personalment és molt bonic de veure com cada noia troba el seu vestit que ningú més el portarà.

- Per què creus que està tant de moda el vintage? És només una moda o un estil de vida i d' entendre el consum?
A mi m'agarda la roba vintage perque té patrons que estilitzen la figura femenina i les teles són molt diferents a les d'ara.  M'agrada el vintage però combinat amb complements i prendes actuals. El vintage forma part de la nostra vida, tots tenim coses a casa que ens han regalat la nostra àvia o parents, ja sigui roba, mobles, llibres...

- Quina relació tens amb les Terres de l' Ebre?

Fa tres anys que vaig descobrir la meravella del Delta, hi havia anat de petita pero aquest cop va ser el gran descobriment. Sempre anem a una casa rural que ens encanta, molt tranquila i familiar. Al Delta et pots perdre per molts tipus de paisatjes i no hi han casi turistes. M'encanta la platja, el riu, els pobles i disfruto amb la seva gastronomia. Adicta a un arrós davant del mar a el Perales, ens agrada anar amb bici fins la casa de fusta i menjar unes bones anques de rana i un arrós de fèsols i botifarra!


-Quin seria el "look" o sweet dress ideal per un cap de setmana al Delta?

Molt senzill, un vestidet, sandalies i cabàs.

 

(perdoneu intentaré penjar més fotografies i de més qualitat d' aquí poquet)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Antropòloga, preguntona, apassionada de la música i els viatges. Part del meu cervell guarda informació inútil com guanyadors de 'Gran Hermano' o relacions de la premsa del cor.
 Tinc una cançó al cap per cada paraula que sento.

 

21/07/2015
És tota una tradició convidar amics i coneguts a passar l’últim cap de setmana de juliol a Tortosa, a la Festa del Renaixement.
03/07/2015
Com cada estiu, ja tenim aquí les Festes Majors arreu del territori ebrenc. Calor, orquestra i molta festa. Les Festes Majors són tota una revolució als nostres pobles.
11/06/2015
Aquest mes no parem amb els festivals de música.
04/10/2014
En el món de l’art, les dones han vist en la performance una manera d’usar el seu cos com a suport: les 'Guerrilla Girls
04/03/2014
El feminisme és un moviment per al canvi social que té com objectiu alliberar la dona a través de la millora de les seves vides i l'establiment de la plena igualtat de gènere.