,
27/01/2014
Tendències

Quines ulleres de sol portarem al 2014?

Ara que he marxat a viure a Finlàndia, on només gaudim d'unes quatre hores d'una cosa que NO es pot anomenar sol ni llum, recupero les fotografies que amb Anna Zaera ens vam fer a l'Òptica Multiopticas Forteza. Així, me'n recordo d'aquells dies al Delta, on és tant de dia que no es pot ni obrir els ulls, a no ser que portis unes d'estes ulleres que ho petaran el 2014!
 
La fusta (model verd) s'ha posat molt de moda en les montures. Us recomano que sigui un “looks like”, ja que si es fusta de veritat aguantarà pocs banyets de platja. Aquest model és de Multiopticas.
 
Si fem ús de la platja però d'una manera totalment inversa, és a dir per la nit i amb alcohol pel mig i música forta i gent banyant-se com Déu els va portar al món, aquest model és ideal per quan surti el sol. Són unes Carrera, atrevides però que segur que parteixen la pana quan els primers rajos de sol indiquin que ja no és hora de rave sinó de domingueo.
 
No us descobreixo Amèrica si us dic que el color de moda de l'estiu és el Fluor. Com més llampant, millor. Tampoc no és cap mentida que el model tipus Wayfarer és el més corrent en les ulleres de sol i també de vista. I doncs, si combinem els dos? És com ajuntar Brad Pitt i Angelina Jolie, cafè i carquinyoli o baldana en pa, un èxit assegurat! Aquest model és de multiopticas.(3)
 
Finalment, i per tal d'evitar paparazzis indesitjats, tenim el model que a mi m'agrada anomenar com 'Pantoja'. Ulleres enormes que afavoreixen a la cara i, a més, donen un toc d'intriga i sofisticació. A més, aquest model té un print molt a conjunt de l'estiu, fora els colors foscos i visca els colors vius! Aquest model és de Multiopticas.
 
--
Més informació: 
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Antropòloga, preguntona, apassionada de la música i els viatges. Part del meu cervell guarda informació inútil com guanyadors de 'Gran Hermano' o relacions de la premsa del cor.
 Tinc una cançó al cap per cada paraula que sento.

 

21/07/2015
És tota una tradició convidar amics i coneguts a passar l’últim cap de setmana de juliol a Tortosa, a la Festa del Renaixement.
03/07/2015
Com cada estiu, ja tenim aquí les Festes Majors arreu del territori ebrenc. Calor, orquestra i molta festa. Les Festes Majors són tota una revolució als nostres pobles.
11/06/2015
Aquest mes no parem amb els festivals de música.
04/10/2014
En el món de l’art, les dones han vist en la performance una manera d’usar el seu cos com a suport: les 'Guerrilla Girls
04/03/2014
El feminisme és un moviment per al canvi social que té com objectiu alliberar la dona a través de la millora de les seves vides i l'establiment de la plena igualtat de gènere.