,
13/10/2016
Idees, colors, creativitat

Customitzar sabates

Ja sabem que a tots en agrada molt anar de compres, però si tenim sabates de l’any passat, heu de saber que és una bona oportunitat per fer-les més interessants i estalviar-nos uns quants euros! Ès fácil de fer i a l'hora molt divertit ja que podem escolllir entre moltes idees. Us n'explico una!!

Materials:
Sabates de lona
Revistes
Tisores
Aigua
Liquid transfer per tèxtil
Pinzell d'esponja

Com ho fem?

Retallem les formes o els dissenys que volem transferir de la revista. Hem de tenir en compte que les imatges al llarg d'aquest procés quedaran a l'inrevés. A continuació, pintem amb el líquid transfer tota la superfície que volguem canviar de la sabata. És important que abans hagueu fet una mica de croquis de com ho voleu fer ja que en el moment en que quedi enganxat ja serà definitiu. Les imatges s’han d'encolar boca avall, deixant assecar unes 12 hores. Quan estigui ben sec, heu d'agafar la botella tipus Spray on hem posat l’aigua i anar mullant les imatges de forma que quedin remullades lleugerament. Tot seguit i de dins cap enfora, amb la punta dels nostres dits anem fent un moviment semblant a esborrar sense apretar massa, de forma que ens van apareixent les imatges triades sobre la superfície. Per acabar, has de tornar a posar una altra capa de Liquid transfer i així queda segellat el disseny, i, a més, queda impermeable. Espero que us hagi agradat aquest post i ens llegim ben aviat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.