,
07/05/2015
Idees, colors, creativitat

El handmade surt al carrer de Tortosa

Amb l'arribada del bon temps, comencen a proliferar les paradetes al carrer. El dia de Sant Jordi va representar el tret de sortida a tot un festival d'objectes de regal fets artesanalment. Perquè sí, el "handmade" està de moda i cada cop són més les persones que s'engresquen a donar via lliure a la seva creativitat. Arrecades en forma de rosa fetes amb feltre; anells de goma eva de colors, ninos fets de ganxet, papallones, capsetes, samarretes …I com val mes una imatge que mil paraules us en vull deixar una mostra. Mireu, mireu!


Samarretes infantils de cotó estampades a mà.


Caixetes per guardar secrets fetes a mà amb motius de roses.

La famosa cucafera de Tortosa, una escultura feta amb paper i pintada.
 
Arrecades i anells amb motius de "roses " de colors originals fets amb feltre.
 

Figuretes vinculades amb l'imaginari tortosí.

 
 
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.