,
20/05/2016
Idees, colors, creativitat

Idees originals per una boda alternativa

Sabeu què? Ens han convidat a un casament! Per això, volem ajudar als núvis proposant-los algunes idees per fer aquest dia encara més especial i bonic. 

Aquí us deixo algunes idees!

1. Pedretes de desitjos
Aneu al riu o al mar a buscar pedres ben rodonetes i poseu-les en un bol juntament amb un rotulador permanent. La idea és escriure algun desig de felicitat o, si no tenim massa bona ploma, simplement podem escriure el nostre nom perque la parella se'n recordi de la nostra amistat.

2. Un photocall
Si la boda es a l’aire lliure, una bona proposta és crear un espai que pugui servir com el millor fons per fer les fotos. Podem fer-ho amb teixit de gassa, dibuixant flors amb cartolines i també utilitzant spray de color.

3. Un camí d'espelmes
Si la festa és de tarda o de nit, no hi ha res millor que traçar un caminet amb espelmes per donar la benvinguda tant als núvis com als convidats. Sense dubte, una de les opcions més romàntiques i estètiques per una boda alternativa.

4. Decorar els marcs dels jardins amb flors
Hi ha marcs de portes o tanques en el lloc on tindrà lloc la cermònia? Comprar flors naturals i col·locar-les per cobrir aquests espais i que es converteixin en preciosos arcs del triomf d'aquest dia tan especial és una de les recomanacions que us faig.

5. Una banyera com a nevera de refrescos
Com sabeu, m'agrada molt el reciclatge, i descontextualitzar elements i mobles. Segur que si penseu una mica podreu veure com aquells objectes que normalment heu eliminat de la vostra vida, o fins i tot reposen al carrer, poden convertir-se en la joia de la corona de l'enllaç. Un exemple és utilitzar una banyera vella per omplir-la de gel i fer-la servir de nevera per tots els refrescos. 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.