,
04/01/2016
Idees, colors, creativitat

La natura com a font d'inspiració pel Nadal

Cansats de tenir cada any la mateixa decoració de Nadal? No esteu satisfets de com us ha quedat enguany? Aquí tenim la solució! Una de les maneres més creatives de decocar casa vostra és trobar solucions a la natura. Et proposo fer un arbre de Nadal amb branques del bosc, pinyes i altres motius de tardor com fulles o fruits secs.

 
Materials utilitzats:
Branques que he trobat al bosc i a la platja
Fil de cotó de  color platejat
Pinyes
Fruit assecat de castanyer i boletes
Fil de pescar
Caseta de fusta
Pintura de neu
Pintura vermella
Pintura platejada
Tira de llums
Claus per clavar les fustes
 
 
 
Com ho podem fer?
Dibuixo l'esbós del projecte amb paper, seguidament vaig al bosc i a la platja a recollir els materials que vull fer servir, agafo uns quans claus i el martell i fent la forma d'arbre començo a fer la estructura. A partir d'aquí, començo a equilibrar totes les peces que hi vull, posant-ho tant a la dreta i a l'esquerra, conseguint una armonia de formes i colors dins de la tonalitat natural que aquest any he decidit fer.
 
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.