,
14/02/2016
Idees, colors, creativitat
Cupcakes
Foto:
Cedida

Les 6 idees per improvisar un regal d'amor

Sempre hi ha una bona excusa per celebrar l'amor, però el dia de Sant Valentí, encara que a Catalunya no se celebri massa, és una ocasió especial. Us he preparat 6 idees molt fàcils perquè pugueu improvisar un regalet per aquella persona que més estimeu.

1. Vols fer un cor ben vermell? Retalla un cor de porexpan i recobreix-lo amb paper de seda.

2.  Si tens fil ferro a casa, dona-li forma de cor i després fes-ho càlid enroscant llana de color vermell. 

3. Retalla cors en cartolina vermella enganxa'ls en una superfície plana i emmarca'ls com si fos un quadre. 

4. Escull un paper vintage amb roses i doblega'l varies vegades per després passar-li un fil pel mig del cor, i així, poder-lo penjar del sostre.

5.  Compra quatre marcs de fotos i emmarca una lletra en cadascun. Si els poses junts posarà LOVE, però sempre poden separar-se i tenir un altre significat.

6. En el cas de que a la nostra persona estimada li agradi la música, podem retallar amb forma de cors algunes parts d'una partitura que us agradi.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.