,
20/01/2015
Idees, colors, creativitat
Manta artesanal

Regals educatius per a recent nascuts!

Avui us porto un dels projectes en què vaig estar ficada aquestes festes nadalenques, un regal per un recent nascut. Volia que fos un regal útil, personal i, a la vegada, que li servís al petit per poder experimentar. El resultat va ser fer una manta interactiva, que tingués elements que despertessin l'atenció del menut pels seus colors, les seves textures i per les seves formes, però que a la vegada fos un objecte per mantenir-se ben calentet. Després d’haver fet el dibuix tipus planell per organitzar tota la distribució dels elements, vaig cosint les “ floretes”, boles, com he decidit, i a la vorera de la manta hi teixeixo una cadeneta d’un color contrastat. Aquesta és només una idea, però reforça la filosofia que en una època en què hi ha tants productes al mercat, els pares aprecien més que mai els regals fets de manera artesanal.

Per fer-ho, he utilitzat els materials següents:
Manta polar petita de color viu
Llana de colors
Fil de cotó de colors
Fil de corda
Fil de ràfia
Ganxet
Fil de cosir
Agulla de cosir
Cotó fluix per omplir les boles de colors

Els pares han estat molt agraïts i la nena es distrau, i com diuen ells: Un regal que arriba al cor fet a mà.

Bon any 2015 a tothom! Ens veiem al proper post!!!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.