,
23/11/2015
Idees, colors, creativitat
Foto:
Cedida

Un marc de fotos nadalenc

Com s'apropa Nadal, us vull presentar una idea per poder fer un regal molt personalitzat als vostres amics. A casa sempre queden pots de melmelada buits i els podem aprofitar donant-los-hi una nova utilitat com a marcs de fotografies. Ho proveu?

Materials utilitzats:
Pot de vidre
Fotografia
Cinta transparent
Escuradents
Cola ressistent a l’aigua
Aigua
Glicerina
Purpurina blanca

T'explico com fer-ho:

Abans de tot, has de triar la fotografia que vols posar-hi. Un cop has elegit la foto del teu fill, la teva parella, els teus pares o els teus amics, pots retallar el contorn i plastificar-la de manera que quedi impermeable. Enganxo la fotografia a un escuradents per tal que quedi subjecta de forma vertical. L'escuradents la subjectarà. A continuació, aquesta fotografia s'ha d'enganxar al tap del pot de vidre, ja que aquesta serà la base de la figureta. Darrere de la fotografia, poso una rameta de besc, que li donarà un aire més nadalenc. Has de tenir en compte que ho has de posar al revés ja que després girarem el pot. Per acabar, agafem el pot de vidre i l'omplim d’aigua amb una mica de glicerina líquida. Finalment, al mateix pot, posem una mica de pols de purpurina blanca i enrosquem el tap, que ja porta la fotografia enganxada. Perque quedi el pot tancat ben hermètic, podeu segellar el tap amb una mica de silicona calenta. Així us assegureu que no s'escaparà l'aigua si el manipuleu! L'últim pas, òbviament, és donar-hi la volta i ja està nevant!!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.