,
24/11/2011
Música i crítica social

Filosofia de pacotilla

 

La vida és el repte de fer de tu mateix una persona poc complicada. No és gens fácil, perquè la vida és en veritat molt complicada i al teu voltant trobes moltes persones que no saben viure sense complicacions. Complicar és més fácil que descomplicar.

Si aconsegueixes que la teua vida no sigue complicada pots esdevindre un savi. Llavors ningú voldrà marxar del teu costat perquè veuran que no compliques a ningú, però ves en compte perquè et poden complicar molt la vida…

La vida és més complicada del què et penses, però la pots fer més senzilla del que pots arribar a imaginar.

La resposta està en la mateixa vida i en la teua capacitat de somriure davant d’aquest complicat joc de paraules. També en la teua capacitat de riure’t de tu mateix, Arturo, filòsof de pacotilla!!!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Arturo Gaya (Tortosa, 3 de setembre de 1956) és cantador, lletrista, periodista i professor de Cant popular i Folklore a l'AMTP. Integrant de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Ara inicia aquesta etapa de blogger on aportarà reflexions i opinions sobre la vida en general.

03/10/2017
Senyors presidents, lo 20 de setembre de 2012 es van reunir els dos caps de govern (llavors lo representant català era Artur Mas) per decidir que no podien dialogar sobre la realitat de Catalunya i l’Estat espanyol.
28/09/2017
El que estem vivint a Catalunya no és un problema, és una realitat.
31/05/2016
‘Divideix i guanyaràs’ (Divide et impera) és una frase atribuïda a Juli César i posteriorment usada per Maquiavel, Napoleó Bonaparte i segurament molts altres estrategues fins als nostres dies.
29/05/2016
Els ciutadans de Tortosa que han participat en la consulta popular sobre el monument de la Batalla de l’Ebre han decidit per una majoria bastant significativa conservar-lo i reinterpretar-lo.
28/04/2016
Lo monument franquista, al mig del riu Ebre i al cor de la ciutat, no és la postal que Tortosa necessita ni mereix.
15/03/2016
A partir d’ara, quan viatge a Barcelona, sentiré que vaig a una ciutat una mica més humana i sensibilitzada per la cultura de base.
09/11/2015
Com hi ha un president espanyol i un president català, els dos de dreta ben dreta i molt acostumats a pactar temes econòmics d’altura, que ara escenifiquen una incapacitat per dialogar...