,
11/07/2011
Música i crítica social

M'heu fet sortir de casa...

Si fa uns anys m’haguessen dit que escriuria en un ‘blog’ hauria entés que es tractava d’un ‘bloc’ d’aquells d’espirals que portavem sempre al damunt per apuntar qualsevol cosa que ens vingués al cap. D’alguna manera ara és el mateix però amb la diferència de que el paper i el boli han desaparegut… M’agrada l’ordinador però em fa temor perdre l’hàbit de portar paper i boli i posar-me a escriure baix d’un arbre. Encara ho faig però començo a trobar a faltar les còmodes tecles del ‘cortar i pegar’. Potser estic mutant… Sigue com sigue, benvinguts al meu ‘blog’ i gràcies a la gent que m’ha fet sortir de casa!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Arturo Gaya (Tortosa, 3 de setembre de 1956) és cantador, lletrista, periodista i professor de Cant popular i Folklore a l'AMTP. Integrant de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Ara inicia aquesta etapa de blogger on aportarà reflexions i opinions sobre la vida en general.

03/10/2017
Senyors presidents, lo 20 de setembre de 2012 es van reunir els dos caps de govern (llavors lo representant català era Artur Mas) per decidir que no podien dialogar sobre la realitat de Catalunya i l’Estat espanyol.
28/09/2017
El que estem vivint a Catalunya no és un problema, és una realitat.
31/05/2016
‘Divideix i guanyaràs’ (Divide et impera) és una frase atribuïda a Juli César i posteriorment usada per Maquiavel, Napoleó Bonaparte i segurament molts altres estrategues fins als nostres dies.
29/05/2016
Els ciutadans de Tortosa que han participat en la consulta popular sobre el monument de la Batalla de l’Ebre han decidit per una majoria bastant significativa conservar-lo i reinterpretar-lo.
28/04/2016
Lo monument franquista, al mig del riu Ebre i al cor de la ciutat, no és la postal que Tortosa necessita ni mereix.
15/03/2016
A partir d’ara, quan viatge a Barcelona, sentiré que vaig a una ciutat una mica més humana i sensibilitzada per la cultura de base.
09/11/2015
Com hi ha un president espanyol i un president català, els dos de dreta ben dreta i molt acostumats a pactar temes econòmics d’altura, que ara escenifiquen una incapacitat per dialogar...