,
29/07/2011
Música i crítica social

Parlar amb persones o amb robots

És una anècdota que pot semblar poca cosa però que intueixo bastant rellevant: a la recent celebrada Festa del Renaixement a Tortosa, imagino que per estalviar-se despeses, s'ha eliminat la venda d'entrades per intermet i s'ha tornat al vell i tradicional sistema de trucar a un telèfon, parlar amb una persona, reservar les localitats i passar a recollir-les per una botigueta. Sabeu què ha passat? Doncs que la venda d'entrades ha augmentat en un 30% a tots els espectacles. Sorprenent, no?... És possible que Tortosa sigue al cap i a la fí un poble gran i ple de gent que es mou molt millor parlant amb persones més que amb robots?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Arturo Gaya (Tortosa, 3 de setembre de 1956) és cantador, lletrista, periodista i professor de Cant popular i Folklore a l'AMTP. Integrant de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Ara inicia aquesta etapa de blogger on aportarà reflexions i opinions sobre la vida en general.

03/10/2017
Senyors presidents, lo 20 de setembre de 2012 es van reunir els dos caps de govern (llavors lo representant català era Artur Mas) per decidir que no podien dialogar sobre la realitat de Catalunya i l’Estat espanyol.
28/09/2017
El que estem vivint a Catalunya no és un problema, és una realitat.
31/05/2016
‘Divideix i guanyaràs’ (Divide et impera) és una frase atribuïda a Juli César i posteriorment usada per Maquiavel, Napoleó Bonaparte i segurament molts altres estrategues fins als nostres dies.
29/05/2016
Els ciutadans de Tortosa que han participat en la consulta popular sobre el monument de la Batalla de l’Ebre han decidit per una majoria bastant significativa conservar-lo i reinterpretar-lo.
28/04/2016
Lo monument franquista, al mig del riu Ebre i al cor de la ciutat, no és la postal que Tortosa necessita ni mereix.
15/03/2016
A partir d’ara, quan viatge a Barcelona, sentiré que vaig a una ciutat una mica més humana i sensibilitzada per la cultura de base.
09/11/2015
Com hi ha un president espanyol i un president català, els dos de dreta ben dreta i molt acostumats a pactar temes econòmics d’altura, que ara escenifiquen una incapacitat per dialogar...