,
25/03/2020
Maternitat
Teletreballant

13/15 + 15: Costa amunt

Avui ha sigut un dia d'aquells que no s'acaben mai. Dels que ja només aixecar-te del llit, notes que costen d'arrencar. I els xiquets han estat especialment esvalotats. Revolucionats. Inquiets. Se m'ha fet un 13è dia de confinament etern. I això que ahir estava més optimista, amb energia, confiada que els dies estaven anant a millor. Però de sobte, la incertesa de no saber quant temps haurem d'estar així, a banda dels 15 dies que tornaran a començar aquest dissabte i que ja tenim assumits, m'ha caigut com una gerra d'aigua freda. M'ha semblat tot tremendament llunyà. Com si estéssim en un bucle que mai s'acaba, on no saps quan hi trobaràs la sortida. 

Sé que hi ha (i hi haurà) dies de tot. Ja ho hem pogut experimentar en aquests gairebé 15 dies de confinament. I també sé que és normal, que és humà, i que al final és tot un equilibri dels dies bons i els no tan bons. Però avui, realment, ha sigut un dia per oblidar. Esperem que demà, tot ho veiem més clar. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.