,
26/03/2020
Maternitat
Sota la pluja

14/15 + 15: Pluja reparadora

A vegades, ho has de veure tot negre per adonar-te de les coses bones de la vida. Ahir se'm feia tot una muntanya, avui ha sigut més portador. Potser la pluja que ha caigut, renovant una mica l'aire i netejant carrers i places, ha servit per veure-ho tot una miqueta menys negre. Un gris marengo, va. Encara em costa imaginar molts més dies confinats, més setmanes sense escola i més mesos teletreballant amb els petits per casa. Em costa i ho veig molt complicat, però també penso que, al cap i a la fi, podem viure aquesta situació d'una manera privilegiada. A una casa (més o menys gran, amb terrassa, balcó o unes senzilles finestres), amb totes les comoditats bàsiques (aigua corrent, llum, nevera i congelador (essencials per a que durin els aliments), i tecnologia per comunicar-nos amb els que més estimem. 

Sense tot això, no em puc ni imaginar lo difícil que seria viure el que estem passant nosaltres ara mateix. I malauradament, sé que hi ha molta gent que li tocarà viure-ho molt pitjor. Per això mateix, amb pluja reparadora o sense, hem de treure forces d'allà on sigui per valorar tot el que tenim al voltant. Ens podem queixar, clar que sí, no és una situació fàcil i tenim tot el dret a expressar-ho, però al mateix temps, sent conscients de la sort que tenim i que, amb el dia a dia, molts cops oblidem. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.