,
05/04/2020
Maternitat
Fent mones

24/30 + 15: Diumenge de Rams

A casa meua, no hem sigut mai de fer mones el Diumenge de Rams. En realitat, excepte les vegades que n'he fet de ben petita a l'escola, crec que no n'havia fet mai. Evidentment, confinats a casa, era un pla ideal per fer amb els petits. Al matí, ens hem connectat uns quants amics per videotrucada i hem preparat tots, més o menys al mateix temps, la massa de les mones. Mesurar proporcions, barrejar ingredients i deixar-ho reposar fins la tarda. 

Un cop acabada la pel·lícula de després de dinar - que ens dóna un parell d'hores de "tranquil·litat" -, ens hem tornat a posar els davantals i hem enfarinat la taula de la cuina per fer d'autèntics pastissers. Aquesta part ha estat més divertida ja que hem pogut jugar amb la massa una miqueta més, enganxar-nos els dits i donar la forma que, suposadament, han de tenir les mones. Plenes de xocolata i Nocilla, han anat directes al forn d'on, en uns quinze minuts, ja sortien a punt per berenar. Han agradat molt! Potser a partir d'aquest confinament familiar, hem iniciat una nova tradició per fer els Diumenges de Rams, qui sap! Ànims, famílies!  

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.