,
16/03/2020
Maternitat

4/15: Cartrons i pintures

Dos bàsics essencials si tens petits per casa i vols distreure'ls una mica més de 10 minuts seguits (que no és cosa fàcil!) Avui hem donat una segona vida a la capsa de cartró de la tele que ens van portar els Reis Mags i l'hem convertit en un castell per a cavallers. S'ha de reconèixer que qui s'ha implicat més en la seva construcció ha estat el pare, però el resultat final ha emocionat els petits. Tampoc és que hagin jugat tot el dia al castell (això ja seria demanar massa), però ha donat prou joc al llarg del dia. Ara, a veure el que dura. 

L'altra manualitat que hem fet a la tarda ha estat pintar amb "pintures que taquen". Això vol dir que hi ha una preparació especial que els emociona: posar-se la bata, preparar les pintures i els pinzells, el got d'aiguar per rentar-los cada vegada que canvien de color... M'ha sorprès el temps que han estat distrets pintant així, jo que pensava que durarien 2 minuts! Has d'estar ben atent a tots els "perills" que es poden ocasionar: pintar coses que no siguin el paper, que caigui el got d'aigua damunt el dibuix, etc..., però tret d'això, ha sigut una bona idea (i no les tenia totes!) Demà, quan estigui ben sec, el penjarem al vidre de la finestra per a que els altres xiquets de les cases veïnes el vegin (i així sàpiguin que aquí també hi viuen xiquets) i per a que el "coronavirus" s'espanti quan vegi el robot que ha dibuixat el fill gran. 

En resum, un quart dia de confinament semblant als anteriors, però potser més tranquil. L'hem intentat combinar amb el teletreball prou bé, tot i que les hores nocturnes ens serviran per fer tot allò que durant el dia ha sigut complicat gestionar. Un ball més compartit, un dia menys tancats a casa! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.