,
23/05/2020
Maternitat
Aprenent a plantar a l'hort
Foto:
Roser Roldán

72/75: Tornant als bons moments

Un dissabte sense horaris, sense rellotges, al costat de l'hort, la piscina, les gallines i la tranquil·litat de viure al camp. Hem anat a passar el dia a casa del padrí del fill gran i encara som aquí. Després de jugar sense parar, de banyar-nos, córrer, plantar enciams i bledes, embrutar-nos i sentir-nos com abans. Com necessitàvem, petits i grans, un dia així. Sembla ser que poc a poc, sense abraçades i amb distància, estem tornant als bons moments que tant hem enyorat aquest temps. Valorant-los encara més, vivint-los amb més consciència del gran tresor que són, de la gran sort que tenim de poder tornar a compartir-los amb aquells que ens importen. 

No perdem el sentit comú i no oblidem que continuem enmig d'una pandèmia, però tornem a sentir que seguim aquí, que la vida segueix i que hem de gaudir-la tot el que puguem. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.