,
27/05/2020
Maternitat
Fent la videotrucada familiar

76/87: Connexions familiars

Roquetes, Tortosa, Barcelona, Madrid, El Paso (Texas) i Ushuaia (Argentina). La meva família per part de mare, a part de ser bastant nombrosa, està ben repartida pel món i, des de fa unes setmanes, cada dimecres la tarda, ens connectem tots els que podem per videotrucada per veure'ns, xerrar una estona i posar-nos al dia. Des de les últimes notícies sobre el coronavirus en cadascuna de les àrees sanitàries on es troba cada familiar fins a anècdotes del dia a dia, que si visites a la perruqueria, vestits nous, embarassos o propers casaments. Les converses són ben variades i, amb els petits, una mica caòtiques (estarien dient "hola, mira quina joguina tinc" tota l'estona), però al final allò important és trobar-nos encara que siguin quinze minuts per sentir-nos més a prop. 

Així, la besàvia també pot veure els seus fills, néts i besnéts, encara que sigui a través d'una pantalla d'ordinador que, evidentment, li prepara un dels tiets. Avui, fins i tot ha anat a la perruqueria per a l'ocasió. Encara no l'hem anat a visitar, i és que encara creiem que és aviat per si, per algun descuit, la poguéssim contagiar. A la que ja ho veiem clar, això sí, l'anirem a veure amb tota la il·lusió del món. Mentrestant, seguirem amb aquestes connexions familiars esperant el primer dinar que puguem compartir en persona. Serà tot un esdeveniment! Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.