,
29/05/2020
Maternitat
Jugant amb els cosins

78/87: Cosins

Encara no s'havien retrobat els quatre cosins de la família. L'aniversari de la mare d'un d'ells ha estat el motiu ideal per aquest emotiu moment, ple d'il·lusió, ganes de jugar i riure. Tornar-se a veure en persona, perseguir-se, fer de pirates, compartir joguines i recuperar, sobretot, allò que els uneix i que, durant tant temps, han tingut guardat al record. La connexió ha estat immediata i, per unes hores, els hem perdut de vista, confiant amb la màgia del temps sense rellotge que viuen els petits, distrets amb mil-i-una aventures noves que compartien sense adonar-se'n. Menjar alguna cosa per sopar passava a segon pla, allò que els interessava era jugar, jugar i jugar; recuperar el temps perdut i exprimir cadascun dels minuts que, contents, podien tornar a compartir. 

La veritat és que veure'ls jugar plegats, com si res de tot aquest confinament familiar hagués passat, ha estat molt bonic. Veure'ls riure, córrer fins que no podien més, buscar-se i trobar-se com abans, com sempre. Sembla mentida el ràpid que ens arribem a acostumar a totes les situacions. D'un dia per l'altre, a estar tancats a casa i ara, en fase 2, a viure cada dia amb una il·lusió especial. Poc a poc, anem recuperant allò que teníem i que tant hem trobat a faltar. Poc a poc, anem tornant a la nostra estimada realitat. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.