,
30/05/2020
Maternitat
Jugant a la muntanya dels iaios

79/87: De moment, a les cases

Com torna a ser habitual, els dissabtes dinem amb els iaios, cunyats i cosins de part de pare. Ara que fa bon temps, ja podem anar a la muntanya i així, els petits, també tenen més espai per córrer, saltar i jugar. La veritat és que, tot i estar en fase 2 i, per tant, fer més de tres setmanes que podríem anar a alguna terrassa de bar o restaurant, encara no ens hem atrevit. Més que res per la tranquil·litat de tenir els petits mínimament controlats, en un espai tancat i sense perills al voltant. Després d'estar tant temps tancats i començant a sortir amb comptagotes, preferim iniciar els contactes amb mesura i poc a poc. Les presses mai són bones i millor començar per allò familiar que coneixes i amb què confies, que aventurar-nos a la primera de canvi i estar pendent de tot, menys de disfrutar del moment. 

Els petits, en realitat, crec que s'ho passen millor quan van a una altra casa (si hi ha camp per córrer encara més) que asseure's a una terrassa i no poder fer tot el que el seu cos els demana - que bàsicament és moure's i no parar quiets. Xerrar, comentar la vida i passar una estona tranquil·la en companyia d'amics no és el seu pla preferit. Això sí, aquest moment arribarà, quan ja ens haguem acostumat novament a la 'nova normalitat', i tornarem a omplir les terrasses, a fer-ho amb amics i també amb els petits. Pas a pas, per això. De moment, a les cases. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.