,
30/05/2020
Maternitat
Jugant a la muntanya dels iaios

79/87: De moment, a les cases

Com torna a ser habitual, els dissabtes dinem amb els iaios, cunyats i cosins de part de pare. Ara que fa bon temps, ja podem anar a la muntanya i així, els petits, també tenen més espai per córrer, saltar i jugar. La veritat és que, tot i estar en fase 2 i, per tant, fer més de tres setmanes que podríem anar a alguna terrassa de bar o restaurant, encara no ens hem atrevit. Més que res per la tranquil·litat de tenir els petits mínimament controlats, en un espai tancat i sense perills al voltant. Després d'estar tant temps tancats i començant a sortir amb comptagotes, preferim iniciar els contactes amb mesura i poc a poc. Les presses mai són bones i millor començar per allò familiar que coneixes i amb què confies, que aventurar-nos a la primera de canvi i estar pendent de tot, menys de disfrutar del moment. 

Els petits, en realitat, crec que s'ho passen millor quan van a una altra casa (si hi ha camp per córrer encara més) que asseure's a una terrassa i no poder fer tot el que el seu cos els demana - que bàsicament és moure's i no parar quiets. Xerrar, comentar la vida i passar una estona tranquil·la en companyia d'amics no és el seu pla preferit. Això sí, aquest moment arribarà, quan ja ens haguem acostumat novament a la 'nova normalitat', i tornarem a omplir les terrasses, a fer-ho amb amics i també amb els petits. Pas a pas, per això. De moment, a les cases. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb dos xiquets petits. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-los.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.