,
04/06/2020
Maternitat
Ecografies de les bessones

84/87: Un embaràs ben diferent

Sí, ho esteu entenent bé. Si no fos prou estar vivint aquesta situació familiar excepcional amb motiu de la pandèmia del coronavirus, poc abans de confinar-nos a les nostres cases, vam saber que estava embarassada. Una decisió que ens va costar de prendre, ja tenint dos petits de 5 i 2 anys, però que ens feia molta il·lusió des de feia temps. Potser a la tercera arribaria la xiqueta, pensàvem! I sí que va arribar, sí, però dues vegades! A les 7 setmanes, el ginecòleg ens informava que esperàvem dos membres més a la família (en aquell moment no sabíem que serien dues xiquetes) i a partir d'aquí, vam començar a viure una muntanya russa d'emocions. 

Ja tindré temps d'explicar-vos com han anat aquests mesos fins arribar a les 20 setmanes de gestació (més o menys 5 mesos) - que no han estat gens fàcils -, però la veritat és que, a més d'estar vivint un embaràs doble, estar-ho fent en aquesta situació de confinament, durant més de dos mesos separats de familiars i amics - i una germana a qui, com viu a una altra regió sanitària, encara no he pogut veure (i que, a sobre, va ser mare en ple confinament!) - i amb la incertesa de com anirà tot - ja sigui l'embaràs com el futur del món on vivim - està sent, com a mínim, ben diferent als meus dos embarassos previs. Per si no teníem prou amb l'emoció del moment actual, n'hi afegim una mica més. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.