,
06/06/2020
Maternitat
Jugant a la muntanya dels iaios

86/87: Esperant la fase 3

Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare. I és que ràpidament ens hem tornat a acostumar a la rutina familiar de cada setmana en què ens posem al dia, ens veiem i compartim taula entre anècdotes, notícies i plans de futur (encara que ara en puguem fer pocs). Des que hem començat la desescalada, la situació és ben diferent i ja queden lluny aquells mesos de confinament total en què ho véiem tot negre. Dilluns entrem a la fase 3 i, vulgues que no, ja comencem a veure la claror del final del túnel. 

Esperem en candeletes reunir-nos tota la família al complet i, sobretot, que l'estiu no desmunti tot el que hem aconseguit fins avui, fent-nos tornar enrere. Que puguem entreveure una tardor mínimament 'normal', sense rebrots, nous confinaments ni més limitacions. Que puguem disfrutar d'un estiu que tant hem anhelat amb la serenitat, el sentit comú i la tranquil·litat d'estar anant pel bon camí. Mentrestant, amb aquest desig, seguirem disfrutant de tot el que la fase en què ens trobem ens permeti. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

15/09/2021
'Que lents que passen els dies, però que ràpid que passen els anys'. L'altre dia sentia esta frase i, aproximant-se el primer aniversari de les bessones, vaig sentir-m'hi molt identificada.
23/03/2021
Quantes vegades m'ho he dit a mi mateixa. Tot passa. Sobretot en aquelles nits de còlics inconsolables que t'exprimien l'energia i la paciència.
20/01/2021
La veritat és que mai m'havia imaginat que tindria bessones. Mai de la vida! No entrava dins dels meus plans ni se'm passava pel cap la possibilitat que em pogués tocar a mi.
05/11/2020
Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Sense horaris, sense pauses, sense excuses. Pit (o més ben dit, pits), plors i 'panyals'. Quan no és una, és l'altra (o les dos alhora!).
18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.