,
08/06/2020
Maternitat
L'hora de la banyera

88/102: Mobilitat reduïda

Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física. Sobre la primera, podem desplaçar-nos fins al Camp de Tarragona amb total llibertat - seguint totes les mesures de prevenció, clar -, tot i que no podem travessar el Sénia per visitar la mitja família que viu allí. O sigui, podem anar a comprar a l'H&M de Reus, per exemple, però no podem conèixer en persona a la nostra nova nebodeta que, nascuda en ple confinament, aviat farà dos mesos. Amb les ganes que tenim! 

Sobre la segona, la meva mobilitat física, amb una panxa que ja comença a ser bastant prominent, també s'està començant a reduir. Ajupir-me per recollir coses del terra (la majoria de vegades, joguines), omplir i buidar el rentaplats o banyar els petits a la banyera són accions que cada vegada em costen més. I no em vull imaginar com serà d'aquí uns mesos quan la panxa ja serà de dimensions excepcionals (o almenys, molt més gran que la vaig tenir embarassada dels altres dos petits). En fi, petites anècdotes dels inicis d'un embaràs de bessones amb dos fills, ells sí, amb una mobilitat incansable.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.