,
10/06/2020
Maternitat
Moment d'entreteniment

90/102: Moments de calma

No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos. Sense demanar-te ajuda, enfocats en allò que tenen entre les mans. I tu te'ls quedes mirant i penses 'és real este moment?'. Perquè gairebé no et pots creure que sigui veritat, acostumada als canvis de joguina constants, a les baralles perquè un li ha pres el que tenia l'altre, als cops i als crits que et provoquen mal de cap i estat de nervis cada final de dia. 

Però avui, durant una bona estona, com per art de màgia, ha passat (i ho he pogut immortalitzar amb el mòbil!). Desubicada, sense dir res, m'he quedat allí parada, com si no hi fos, observant l'entreteniment i la calma com es barrejaven. Quan han acabat, tot ha tornat a la normalitat, no ens enganyem, però almenys, he pogut ser testimoni d'un moment preciós que espero es repeteixi, d'ara en endavant, molts més cops. Ànims, famílies! 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Del 1983 i amb quatre criatures. Hi ha dies que penso que són lo millor que he fet a la vida. Altres, que no entenc què tenia al cap quan vaig decidir tenir-les.

18/06/2020
Gairebé sense adonar-nos-en, hem arribat a finals de juny i s'ha acabat el curs escolar.
16/06/2020
Ha estat un cap de setmana ple de retrobaments (amb amics i familiars) que feia temps que esperàvem. Un cap de setmana que ens ha recordat bastant als que vivíem abans de tota aquesta pandèmia.
11/06/2020
Des del primer dia que em van dir que portava bessons, ja em van avisar que les visites i els controls amb els metges i ginecòlegs serien més sovint.
10/06/2020
No saps com, de cop, les constel·lacions s'alineen i els dos s'entretenen fent alguna cosa en silenci, sense crits, concentrats. Un fent per primera vegada un puzzle 'dels grans' i l'altre pintant el quadern de dibuixos.
08/06/2020
Encetem fase 3 amb mobilitat reduïda, tant territorial com física.
07/06/2020
Per fi, comencem a encetar la nostra fase particular de retrobaments amb amics, després d'una primera fase només amb familiars.
06/06/2020
Un nou dissabte se suma als ja-no-sé-quants dissabtes que portem des que tota aquesta pandèmia va començar. Un nou dissabte, això sí, que hem pogut tornar a compartir amb iaios i cosins per part de pare.