Sempre endavant

17/09/2018

Està clar que un fill et canvia la vida. Això és inqüestioniable. Hi ha dies que ho portes millor i altres que no saps què fer per sentir-te una mica feliç en lo teu dia a dia. Perquè hi ha moments en què, si poguéssis, els apretires lo botonet de OFF i descansaries una bona horeta, o dos, o tres... o un dia sencer!

Però precisament perquè no tenen este botonet d'apagar (que tantes vegades hem desitjat!), los fills es converteixen en lo motor més brutal que segurament haurem tingut mai a la vida. Perquè, és veritat (i també s'ha de dir - ben fort i ben alt!), ser mare et fa viure el dia a dia com mai abans havies fet. En una intensitat, en una energia (que a vegades no saps d'on treus), que no es pot explicar. 

Perquè cada dia passa alguna cosa nova. Que aprenen ells de tu o que descobreixes tu en ells. Et sorprenen, et fan riure, fan que et tornes a emocionar per aquelles petites coses que ja tenies oblidades. Són pura vida, ho tenen tot per fer i no perden ni un minut en experimentar-ho.   

I, realment, si t'ho pares a pensar, això segurament és lo millor regal que et poden fer. Perquè - com diu lo vídeo que us comparteixo a sota - los fills no et deixen fer moltes coses, però sobretot lo que no et deixen fer és rendir-te, és pensar que no pots més, és enfonsar-te o no trobar-li sentit a la vida. Perquè ser mare és moltes coses, però sobretot és sentir que cada dia val la pena. Per ells, perquè són lo més gran que has fet mai, sempre endavant.  

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.