Al pòdium dels arrossos ebrencs

El restaurant Rafa 2 de l’Ampolla prepara algunes de les millors paelles del territori
Surtdecasa Ebre
,
06/07/2011
Menjar i beure

Pels que no vulguin sacrificis religiosos, us aconsello que aquestes festes aneu a menjar un arròs del restaurant Rafa 2 de l’Ampolla.

Som conscients que és dificil recomanar-vos on menjar paella a les Terres de l’Ebre. Hi ha molt bona qualitat per metre quadrat. Del que n’estem convençuts és que en aquest restaurant hi ha tres varietats de paella que no us deixaran indiferents: l’arròs a banda (l’únic que s’ha d’encomanar), l’arròs negre i l’arròs amb xipirons. Aquest últim, una recepta exclusiva de la cuinera.

  • imatge de control 1per1

El que més entusiasma als comensals és la textura de l'arròs. És melós (aconsegueix un punt intermig entre els arrossos secs i els caldosos) i, si el deixes reposar cinc minuts, millora encara més.

El gust també va en consonància. Es nota que és el resultat d’un bon sofregit (amb oli abundant, segur) i que el sabor del marisc i la gamba roja en tenen molta culpa. Són generosos amb la sal i, la veritat, s’agraeix que sigui tan gustós.

Com a prèvia, us recomanem els musclos al vapor amb salsa romesco (encara que a primera vista sembli una combinació estranya, el resultat és exquisit) i les torradetes amb tomàquet i anguila fumada. Entrants singulars marca de la casa total.

Al Rafa 2 no heu d’esperar estovalles de fil ni coberteria sofisticada, però sí un tracte amable i familiar, amb unes vistes del port esportiu molt agradables. Sobretot si fa solet.

Si no us he acabat de convèncer amb la descripció, podeu guiar-vos per la vista. Comproveu-ho a la fotografia. Al natural encara és més irressistible.

 

  • imatge de control 1per1

 

Restaurant Rafa-2
Av. Marítima Ramon Pous, 18
43895 L'Ampolla
977 460 129

A

També et pot interessar