Foodtruck

Foto: 

Cedida
Una de les camionetes que trobarem al Festival FoodTrucks d’Amposta

Els 5 imperdibles del festival Foodtrucks d'Amposta

Tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta
Surtdecasa Ebre
,
25/03/2019
Menjar i beure
Prop d’una vintena de caravanes de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 ompliran els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta. Serà dins la quarta edició del Festival FoodTrucks que enguany arriba amb una gran novetat: s’allarga a dos dies.

1. Una vintena de caravanes
Un dels atractius del festival Foodtrucks d'Amposta és la quantitat i varietat de propostes arribades de tots els punts de Catalunya i també de l'Estat. Hi haurà opcions creatives, de producte, veganes, delicatessen, propostes internacionals, opcions locals, vedella del Pirineu, coques, hummus, hamburgueses, fins i tot bocates de baldana. Tot això acompanyat d'una mostra de cerveses artesanes que també ens permetrà conèixer les alquímies que fan els productors locals. El Festival FoodTrucks s’obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6, fins a les dotze de la nit, i el diumenge 7 anirà de les deu del matí a les set de la tarda.

2. Ball pin-up
A més de la zona de caravanes de menjar i de les parades d’artesania i antiguitats, el programa d’activitats es complementa amb actuacions de quatre escoles de ball de la ciutat, que faran actuacions ambientades en l’estètica pin-up. Les estrelles del burlesque, i les seves germanes petites, les noies pin-up, van ser fonamentals de la cultura pop nordamericana al llarg del segle XX. Juntament amb la imatge de la dona moderna i independent, aquestes noies exploraven la seva sexualitat i tenien un aire seductor.3. Projecció de la pel·lícula 'Hairspray'
Dissabte a les 22h del dissabte tindrà lloc la projecció de la pel·lícula 'Hairspray', amb una nova edició de cinema a la fresca reproduint l'ambient dels cinemes a la fresca americans. La pel·lícula de gènere musical del 2007 és una adaptació del musical de Broadway de 2002 del mateix nom, guanyador del premi Tony. Així mateix és una adaptació de la pel·lícula 'Hairspray' de 1988, de John Waters. La història té lloc a Baltimore, Maryland, als anys 60. Tracta sobre una noia, Tracy , que el seu somni és ballar a l'espectacle de 'Corny Collins', un programa de ball de la TV local.

4. Tallers i exhibicions de circ
Diumenge dia 7 d'abril, el programa es complementarà amb les activitats del Dia mundial del circ, organitzades per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. Hi haurà tallers de circ, exhibicions de diferents disciplines i actuacions d’artistes convidats. El circ també se suma a aquestes arts itinerants que han inclòs acròbates, malabaristes, pallassos, mags i altres intèrprets d'alguna de les seves disciplines, que de vegades es barregen entre elles o amb altres arts escèniques i que han tingut un paper clau en moltes cultures occidentals.

5. Concentració de vespres clàssiques
Les vespes van ser catacterístiques en la subcultura que es va originar a la fi dels anys 1950 a Londres, Anglaterra i va aconseguir el seu punt màxim a la dècada de 1960 als Estats Units. També hi haurà una exposició de Harley Davidson, uns motoristes que també avui en dia representen tota una tribu amb cultura pròpia, i de cotxes clàssics per traslladar-nos també alguns anys enrere.

Més informació: 

A

També et pot interessar