On les tapes són més que tapes

Móra d'Ebre dóna la benvinguda al gastrobar Piscolabis
Surtdecasa Ebre
,
11/11/2011
Menjar i beure

Aquest passat onze de setembre, la capital de la Ribera d'Ebre, a més de celebrar la Diada de Catalunya, tenia un motiu més de festa: el nou gastrobar Piscolabis obria les portes per oferir un nou concepte de cuina. Des d'aquest dia, les tapes a Móra d'Ebre són més que tapes.

I és que un gastrobar és un bar-restaurant que apropa l'alta cuina d'autor al públic general a través de tapes treballades i molt creatives. "No hi havia aquesta oferta a la zona", comenta Julià Lava, gerent del Piscolabis, "i, per això, hem volgut oferir una cuina moderna i de qualitat a preus econòmics".

Des d'una gran varietat de gustoses tapes, fins a plats de marisc fresc i carns poden ser els ingredients que es cuinen en els fogons situats al bell mig del Piscolabis. Un establiment lluminós, modern, estilós i amb aires cosmopolites que fa de l'àpat un plaer per als sentits. 

Tot i no haver-hi 'Menú diari', el comensal pot crear-se'l ell mateix combinant les diferents opcions de la carta i tenint present, això sí, el 'Plat del dia', que sempre ajudarà a fer una bona elecció. En un futur pròxim, a més, el Piscolabis celebrarà diverses jornades gastronòmiques, com ara japoneses, italianes o mexicanes. 

Si us agrada picar, el bon menjar i un bon servei, el gastrobar Piscolabis es convertirà en el vostre bar-restaurant de referència. 

 

Piscolabis

 

 

--

 
Piscolabis Gastrobar
Avd. Comarques Catalanas 52, 
Móra d'Ebre
977 40 35 61

A

També et pot interessar