Cartellera

Teatre La Gorga

Carrer Ave Maria
17230 Palamós
Telf: 972 602 330
Català
Petra

Petra

Sinopsi

Petra no sap qui és el seu pare, li ho han ocultat al llarg de la seva vida. Després de la mort de la seva mare inicia una cerca que la porta a Jaume, un cèlebre artista plàstic poderós i despietat. En el seu cami per conèixer la veritat, Petra també entra en contacte amb Lucas, fill de Jaume, i Marisa, dona de Jaume i mare de Lucas. A partir d'aquest moment, la història d'aquests personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars i violència que els porta a tots al límit. El destí farà un gir a la seva lògica cruel obrint un camí per a l'esperança i la redempció. 

Horaris: 

Dijous 21 de febrer: 20:00h

El Grúfalo

El Grúfalo

Sinopsi

Adaptació animada d'un clàssic llibre per a nens. El protagonista és un ratolí que supera els perills del bosc amb la seva astúcia.

Horaris: 

Diumenge 17 de març: 12:00h

Català
Entre dos aguas

Entre dos aguas

Sinopsi

Isra i Cheíto són dos germans que han agafat camins molt diferents a la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió embarcat a la Marina, els dos tornen a la Illa de San Fernando. La retrobada dels germans renovarà el record de la mort violenta del seu pare quan eren nens; la necessitat de reprendre les seves vides i reconciliar-se amb ells mateixos els unirà de nou. Dotze anys després de 'La Leyenda del Tiempo', Isaki Lacuesta torna a San Fernando.

Horaris: 

Dijous 28 de març: 20:00h