Jump to navigation
Diumenge 6 d'octubre, 10:30h
Diumenge 6 d'octubre, 10h
Diumenge 6 d'octubre, 11h
Diumenge 6 d'octubre
Dies 5 i 6 d'octubre
Dissabte 12 d'octubre, 9h
Dies 12 i 13 d'octubre
Visita 'Del celler a la taula - amb història', una experiència que consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història de la cooperativa centenària Artium, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Mas de La Sala.
L'àpat consta de: · Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada · Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada · Postres · Vi DO Pla de Bages *No s'inclouen cafès ni digestius
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages. Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Disponibilitat: De dilluns a diumenge. Les visites al celler poden ser tant al matí com a la tarda. L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre. També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
46,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 1 persones
Bages, Terra de Vins
Web bagesterradevins Web Celler Artium Web Restaurant Mas de la Sala