Jump to navigation
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
Gaudeix de les vistes 360º del terrat de l'hotel Fonda Neus tot fent una desgustació de la cuina catalana de Fonda Neus.
Degustacions fredes: - Vaset d’enciams, avocat i salmó, vinagreta al cava - Vaset de favetes, pernil d’ànec, vinagreta de fruits secs - Hummus amb sèsam, comí, curry,pimentó i bastonets - Tomàquet, formatge fresc, alfàbrega, olives i oli al pesto - Pa artesà amb tomàquet - Taula de formatges, raïm i fruits secs - Taula d’ibèrics: xoriç, llonganissa, i llom - Taula de pernil ibèric - Foie semi-cuit farcit de codony i tòfona - Carpaccio de gamba o tonyina i salsa de soja - Carpaccio de bou, vinagreta al cava i parmesà
Degustacions Calentes: - Grills de patata fines herbes, tomàquet picant i all i oli - Triangle de truita de patata i ceba - Croquetes de rostit, formatge i bolets - Dits de pollastre i salsa barbacoa - Suquet de calamars i musclus - Fideuà marinera i all i oli confitat - Canelons Neus
Les postres: - Carquinyolis, galetes casolanes, i pàmpols de xocolata Simón - Coll - Pudding de fruites - Gelat de nata i Xocolata - Pastís de poma i gelat de vainilla
Refrescs o aigües minerals
Cava Masia Fermí Font Brut Nature
Vi D.O. Penedès blanc, rosat o negre
Cafès, tallat, infusions
Combinats vas tub / Copa gin-Royal Bliss
Horari de la piscina: de 9 a 20h
22,50€ | inclou 2 degustacions fredes + 2 degustacions calentes + postres + cava Fermí Brut Nature 5€ adicionals per la piscina
Web Turisme Penedès Web Fonda Neus