,
07/10/2016
El món dels castells al territori
Pilars de quatre a Bellprat
Foto:
Xicots de Vilafranca

Diada femenina

Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana. En un cap de setmana amb diades de poc compromís, doncs, destaquem la diada de castelleres, Memorial Nativitat Yarza, que des de fa sis temporades se celebra a la població de Bellprat (Anoia).

Aquesta jornada castellera té la particularitat que els castells realitzats són fets íntegrament per noies. Enguany Boredgassos de Vilanova, Castellers de Sabadell i els Xicots de Vilafranca hi portaran les seves construccions.

Dissabte, 8 d’octubre de 2016

MANRESA
Fira Mediterrània
Plana de l’Om, 18h

Tirallongues de Manresa
Xicots de Vilafranca

Diumenge, 9 d’octubre de 2016

L’ARBOÇ
Diada del local dels Minyons de l'Arboç
Parc Santa Llúcia, 12h

Castellers de Gavà
Minyons de l'Arboç
Xiquets de Vila-seca

Dimecres, 12 d’octubre de 2016

BELLPRAT
VII diada de castelleres, Memorial Nativitat Yarza
Plaça de la Vila, 12h

Bordegassos de Vilanova
Castellers de Sabadell
Xicots de Vilafranca

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog pretén acostar les diades de les colles del nostre territori a tots aquells, aficionats o no, que de tant en tant els agrada assistir a una diada castellera. Cada setmana intentarem enumerar les actuacions i les previsions de les colles del Gran Penedès, destacant les diades imprescindibles del calendari casteller.

11/11/2016
Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.
04/11/2016
Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.
28/10/2016
Aquesta setmana acaba la temporada per les colles de Vilafranca i cada una ho fa amb una diada a la plaça de la Vila.
21/10/2016
Comencem a tancar la temporada castellera, Dissabte hi ha una bona pila d’actuacions amb presència de colles del nostre territori. Diumenge, tots els ulls estaran posat a Valls amb la diada de Santa Úrsula.
14/10/2016
Aquest cap de setmana tot l’interés estarà posat a la diada de santa Teresa a el Vendrell.
07/10/2016
Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana.
30/09/2016
Finalment arribem a un dels moments més esperats de la temporada, el concurs. Tant dissabte com diumenge se celebraran a Tarragona dues jornades de concurs.