,
04/11/2016
El món dels castells al territori
Quarts del quatre de vuit dels Bordegassos de Vilanova
Foto:
Bordegassos de Vilanova

S'abaixa el teló

Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.

Els vilanovins actuaran per últim cop a casa, amb l’intenció de sumar algun castell de vuit més al quatre, que ja han descarregat en cinc ocasions. Així, doncs, el tres de vuit és l’objectiu però tampoc no descarten la torre folrada.

Per la seva banda els Castellers de Sant Cugat també podrien encarar castells de vuit, mentre que els Minyons de l’Arboç buscaran els dos castells bàsics de set.

Final vermell

Les dues colles vermelles, Xicots de Vilafranca i Nens del Vendrell, també tancaran la seva temporada aquest cap de setmana. Els vendrellencs ho faran a casa amb els últims castells de vuit, pensant ja amb el proper curs. Els vilafranquins es desplaçaran a Altafulla, a on podrien intentar el pilar de sis.

Diumenge, 6 de novembre de 2016

VILANOVA I LA GELTRÚ
Diada dels Bordegassos de Vilanova
Plaça de les Cols, 12h

Bordegassos de Vilanova
Castellers de Sant Cugat
Minyons de l’Arboç

ALTAFULLA
Festa Major de Sant Martí
Plaça del Pou, 12h

Castellers d'Altafulla
Xicots de Vilafranca
Xiquets de Tarragona

EL VENDRELL
Sant Zacaries
Plaça Vella, 13h

Nens del Vendrell

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog pretén acostar les diades de les colles del nostre territori a tots aquells, aficionats o no, que de tant en tant els agrada assistir a una diada castellera. Cada setmana intentarem enumerar les actuacions i les previsions de les colles del Gran Penedès, destacant les diades imprescindibles del calendari casteller.

11/11/2016
Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.
04/11/2016
Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.
28/10/2016
Aquesta setmana acaba la temporada per les colles de Vilafranca i cada una ho fa amb una diada a la plaça de la Vila.
21/10/2016
Comencem a tancar la temporada castellera, Dissabte hi ha una bona pila d’actuacions amb presència de colles del nostre territori. Diumenge, tots els ulls estaran posat a Valls amb la diada de Santa Úrsula.
14/10/2016
Aquest cap de setmana tot l’interés estarà posat a la diada de santa Teresa a el Vendrell.
07/10/2016
Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana.
30/09/2016
Finalment arribem a un dels moments més esperats de la temporada, el concurs. Tant dissabte com diumenge se celebraran a Tarragona dues jornades de concurs.