,
11/11/2016
El món dels castells al territori
Torre de vuit carregada pels Bordegassos de Vilanova
Foto:
bordegassos de Vilanova

La última

Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.

Els vilanovins, després d’aconseguir carregar la torre de vuit, tancaran la seva temporada tornant la visita als Gausacs amb la intenció de sumar una nova torre de set i un nou quatre de vuit. Per tancar l’actuació, l’objectiu del dia serà descarregar el pilar de sis, que ja han aconseguit enguany en una ocasió.

Per la seva banda els Castellers de Sant Cugat també podrien encarar castells de vuit, amb la torre i el cinc de vuit com a principal objectiu.

Dissabte, 12 de novembre de 2016


VILANOVA I LA GELTRÚ
Fira de Novembre
Parc de Baix a Mar, 12h

Bordegassos de Vilanova

Diumenge, 13 de novembre de 2016

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Diada dels Castellers de Sant Cugat
Plaça d’Octavià, 12h

Bordegassos de Vilanova
Castellers de Sant Cugat

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog pretén acostar les diades de les colles del nostre territori a tots aquells, aficionats o no, que de tant en tant els agrada assistir a una diada castellera. Cada setmana intentarem enumerar les actuacions i les previsions de les colles del Gran Penedès, destacant les diades imprescindibles del calendari casteller.

11/11/2016
Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.
04/11/2016
Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.
28/10/2016
Aquesta setmana acaba la temporada per les colles de Vilafranca i cada una ho fa amb una diada a la plaça de la Vila.
21/10/2016
Comencem a tancar la temporada castellera, Dissabte hi ha una bona pila d’actuacions amb presència de colles del nostre territori. Diumenge, tots els ulls estaran posat a Valls amb la diada de Santa Úrsula.
14/10/2016
Aquest cap de setmana tot l’interés estarà posat a la diada de santa Teresa a el Vendrell.
07/10/2016
Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana.
30/09/2016
Finalment arribem a un dels moments més esperats de la temporada, el concurs. Tant dissabte com diumenge se celebraran a Tarragona dues jornades de concurs.