,
02/09/2016
El món dels castells al territori
Els Nens del Vendrell a Torredembarra
Foto:
Nens del Vendrell

Ressaca castellera

La ressaca post Festa Major de Vilafranca fa que només hi hagi una única actuació amb presència penedesenca. Serà diumenge a Torredembarra amb els Nens del Vendrell, que acompanyaran els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

Els vendrellencs realitzaran la segona actuació despés de la petita parada estiuenca. Els vermells ho aprofitaran per tornar a agafar el to amb castells de vuit i vuit i mig.

Els Xiquets de Tarragona, que l’any passat van carregar en aquesta diada la torre de nou, arriben amb molts dubtes. Després d’un inici de temporada irregular, la mala actuació a Sant Magí va fer saltar les alarmes. Ara toca recuperar confiança amb castells de vuit.

Finalment els Nois de la Torre, que estan fent una temporada fluixeta, tenen com a principal objectiu tancar una actuació amb tres castells de set.

Diumenge, 4 de setembre de 2016

TORREDEMBARRA
Festa Major de Santa Rosalia
Plaça de la Vila, 13h

Nens del Vendrell
Nois de la Torre
Xiquets de Tarragona

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquest blog pretén acostar les diades de les colles del nostre territori a tots aquells, aficionats o no, que de tant en tant els agrada assistir a una diada castellera. Cada setmana intentarem enumerar les actuacions i les previsions de les colles del Gran Penedès, destacant les diades imprescindibles del calendari casteller.

11/11/2016
Aquesta setmana només actua una agrupació del nostre territori, els Bordegassos de Vilanova, que diumenge actuaran a la diada dels Castellers de Sant Cugat.
04/11/2016
Aquesta setmana destaquem la 45a Diada de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, que estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Minyons de l’Arboç.
28/10/2016
Aquesta setmana acaba la temporada per les colles de Vilafranca i cada una ho fa amb una diada a la plaça de la Vila.
21/10/2016
Comencem a tancar la temporada castellera, Dissabte hi ha una bona pila d’actuacions amb presència de colles del nostre territori. Diumenge, tots els ulls estaran posat a Valls amb la diada de Santa Úrsula.
14/10/2016
Aquest cap de setmana tot l’interés estarà posat a la diada de santa Teresa a el Vendrell.
07/10/2016
Després de l’intens cap de setmana de concurs tenim una jornada gairebé de descans. Només Xicots de Vilafranca, a Manresa, i Minyons de l’Arboç, a casa, actuaran aquest cap de setmana.
30/09/2016
Finalment arribem a un dels moments més esperats de la temporada, el concurs. Tant dissabte com diumenge se celebraran a Tarragona dues jornades de concurs.