Entorn
,
2017
Diumenge 8 d'octubre, 10:30h
Club Poliesportiu
Puigcerdà

Mitja Marató de Puigcerdà

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La Mitja Marató de Puigcerdà és una de les proves més importants del calendari esportiu del municipi i enguany passa per la 20a edició. 
Amb sortida i arribada al Club Poliesportiu Puigcerdà i un recorregut de 21,097 km, la Mitja Marató passarà per Sant Martí de Cerdanya, Bolvir, Talltorta, la zona de Ventajola, el pla d’Enveig, l’estany de Puigcerdà i el pla de Rigolisa. L’hora de sortida serà a les 10.30 h del matí i es tancarà el control a les 13 h. Hi haurà avituallaments cada 5 Km.

Preu: 

El preu de la inscripció és de 10 € per als esportistes federats amb llicència de la Federació d’Atletisme (s’haurà de presentar la llicència federativa vigent en el moment de recollir el dorsal) i de 15 € per als esportistes no federats (inclou assegurança de dia).

Inscripcions: 

​Les inscripcions es poden fer per internet a través del web www.puigcerda.cat/esports fins a les 24 h del divendres 6 d’octubre. El centre organitzatiu estarà situat al Club Poliesportiu Puigcerdà, on es podran recollir els dorsals i el xip entre les 9 i les 10 h del dia de la competició. Les places estan limitades a 500 corredors.

Organitza: 

Club Poliesportiu Puigcerdà 

Col·labora: 

Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1