Entorn
,
2018
Del 31 de maig al 3 de juny
Diversos espais
Llívia, Alp i Puigcerdà

Cerdanya Happy Walking

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Redescobreix el Gironès, 2024

Foto: 

Cedida
Llagostera, Cervià de Ter, Sant Julià de Ramis, Llambilles, Sarrià de Ter, Sant Martí Vell, Bordils, Flaçà, Madremanya, Cassà de la Selva

Redescobreix el Gironès

Del 17 de febrer al 4 de maig

Emmarcat dins dels Festivals de Senderisme del Pirineu, se celebra el Cerdanya Happy Walking, un festival de descoberta del territori cerdà amb el suport de guies locals.
La Cerdanya és una comarca que no necessita presentacions, però que encara pot sorprendre amb alguns dels seus nombrosos encants. Els senderistes hi trobaran una xarxa de camins molt extensa i un clima agradable per caminar.Entre l’oferta de sis rutes guiades d’aquest festival, destaquen una excursió nocturna per conèixer la fauna d’alta muntanya que acabarà amb un espectacle de dansa contemporània enmig del bosc, i una iniciació a la marxa nòrdica per l’enclau de Llívia amb un concert final de música tradicional. També una ruta a l’estany de Setut i una altra al laberint de Rocaviva.
Totes les caminades acaben amb un tastet de productes de la Cerdanya, una manera immillorable de recuperar-se de l’esforç i de degustar exquisideses locals.

Programa: 

Podeu consultar el programa al següent enllaç

Preu: 

Totes les excursions tenen un preu d'entre 6€ i 12€
Es pot adquirir el pack de totes les activitats per 30€

Inscripcions: 

Podeu fer les inscripcions aquí

Organitza: 

Turisme Cerdanya, Consell Comarcal de la Cerdanya, Camins Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró

Col·labora: 

Ajuntament de Puigcerdà, Ajuntament de Llívia, Ajuntament d'Alp, IDAPA, La Molina, Camí dels bons homes, Diputació de Lleida, Diputació de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1