AGENDA
Entorn
El Cicle d'arbres monumentals és una iniciativa que uneix natura i creació
2019
Dies 5 i 6 d'octubre
  • Àreu i Llavorsí
Avet del Pla de la Selva i el clop de Bernat

2n Cicle d'Arbres Monumentals

Aquest cicle vol reivindicar diversos arbres monumentals com a patrimoni del Pallars Sobirà mitjançant una visita guiada, una ponència, una actuació artística de música i dansa, i finalment, una degustació de productes locals en cadascun dels arbres. 

Programa: 

Dissabte 6 d'octubre
10:30h | L'Avet del Pla de la Selva | Excursió guiada de 55 minuts seguint bona estona el riu Noguera de la Vall Farrera i després endinsant-nos per un bosc d’avets i pins fins arribar a l’Avet de 33 metres d’alçada. Al peu de l’arbre hi trobem la Font de l’Avet, amb una poesia d’Anton Sala. El guiatge serà a càrrec del Marc Garriga, director del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Ens acompanyarà la cantant i compositora Rusó Sala amb la seva guitarra. La ponència anirà a càrrec de Jaume Marlés , doctor en ciències, geògraf i naturalista. Finalizarem l’acte amb una degustació de licor de pinyes d’avet de l’agrobotiga El Rebost de Castellbó i un tast de galetes artesanes de La Pallaresa de Sort. Sortida des de l'aparcament de la Farga. La darrera població indicada és Àreu. 

Diumenge 7 d'octubre
10:30h | El Clop de Bernat | Excursió guiada d’una hora pel bosc de la Colomina fins a la pista que mena a l’ermita de Biuse ens conduirà fins el nostre arbre. Pel camí descobrirem bells paratges que no ens deixaran indiferents. Allà, la cantant i compositora Carola Ortiz, acompanyada del seu clarinet i del moviment de l’Anna Rubio realitzaran una intervenció única per a l’ocasió. El guiatge serà a càrrec de Marc Garriga, director del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La ponència anirà a càrrec de Josep Manyà, artista, professor d’art i del Posgrau de Natura i Espiritualitat, que ens parlarà de les connexions entre arbre i espiritualitat. Finalitzarem l’acte amb una degustació de productes artesans de Ca d’Antema i les infusions de Herbes de l’Alt Pirineu, cultivades i produïdes a la Vall Farrera. Sortida des de l'aparcament de la Colomina.

Preu: 

Cicle: 17€ (amb samarreta) | 10€ (sense samarreta)
Un dels arbres: 5€

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Associació Gençana

Col·labora: 

Parc Natural de l'Alt Pirineu

Més informació: 

Et pot interessar

espectacle poètic 'Hic et nunc' amb Víctor Sunyol i Pere Norrès
Dijous 27 de febrer, 19h
Girona
Lo Riu Sona Festival - Amposta 2020
Dissabte 30 de maig, 18h
Amposta
Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Cicle Jazz Olot, concerts, jazz, 2020
Del 18 de gener al 21 de març
Olot
Carnaval, Carnestoltes, Màscara, Antifaç
Del 22 al 26 de febrer
Tremp
El cartell del Talarn Music Experience d'Estiu
Dies 10 i 11 de juliol, 21:30
Talarn
Hamsa hamsa, grup, música
Diumenge 15 de març, 18h
Amer
La cia. El Negro y el Flaco en el seu espectacle 'Alquimia'
Dissabte 7 de març, 18h
Vielha