MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus
C/ Únic, s/n, Son
25589 - Alt Àneu
  • 973 626 722
  • monnaturapirineus@fcatalunyalapedrera.com
MónNatura Pirineus
El camí del gat salvatge

El gat salvatge és un animal que viu a l’entorn de MónNatura Pirineus; és molt difícil de veure ja que surt de nit i s’amaga molt bé. Sabem quin recorregut acostuma a fer perquè seguim les seves petjades. Però avui, al final del camí, li hem perdut el rastre. Ens pots ajudar?

A través d’un mapa, seguirem les petjades del gat salvatge i descobrirem 10 punts d’interpretació que ens ajudaran a conèixer el paisatge fantàstic de les Planes de Son, altres animals que hi viuen com els talpons i les formigues, la vegetació de l’alta muntanya i algunes curiositats que no us deixaran indiferents.

Durant l’activitat se’ns plantejaran alguns reptes que haurem de superar per seguir el camí del gat salvatge.

L’activitat es realitza a través d’una aplicació al mòbil, per poder contemplar “allò que no es veu” i experimentar la natura amb tots els sentits.

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Viatja per les galàxies

El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’una sessió d’astronomia sense contaminació lumínica i atmosfèrica.

Durant aquesta activitat, gaudirem d’un espectacle d’estrelles, amb una primera sessió interior al planetari que culminarà, quan es faci fosc, amb una visita exterior a l’observatori astronòmic.

> Més informació aquí (enllaç)

MónNatura Pirineus
Experimentem amb la natura

Descobrirem els secrets que ens amaga la vida salvatge dels Pirineus. El despertar de les marmotes, el festeig dels ocells, les primeres nevades… són alguns dels moments màgics a l’alta muntanya.

Descobrirem què passa a la natura dels Pirineus segons l’estació de l’any que ens trobem.

Vine a descobrir la natura dels Pirineus!

> Més informació aquí (enllaç)

Més informació

MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental. 

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.