Espectacles
,
2019
Dies 11 i 12 de maig
Cinema Teatre Els Til·lers
Sort

Teatre 'Sota teràpia'

El Grup de teatre 'Els Tarambanes' de Sort presenta aquesta comèdia extreta i adaptada de l'èxit teatral de Matías del Federico que porta el mateix nom.

Horari: 

Dissabte 4 de maig: 22h
Diumenge 5 de maig: 18h

Sinopsi: 

Una nit de divendres, abans d’un merescut descans de cap de setmana, tres parelles que no es coneixen són convidades a participar en una singular i relaxada sessió de teràpia basada en un intercanvi d’experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Però algú està absent en aquest experiment: la sessió es desenvoluparà sense la tutela de cap professional i la teràpia l’hauran de portar a terme els mateixos “pacients”.
A poc a poc s’engega una maquinària impensada i es va desencadenant una sèrie de confessions, reclamacions, veritats i mentides. I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat, un trencament amb el precàriament ordenat comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen, i així sortirà a la llum una altra veritat. I només així, també poder respirar.

Preu: 

5€
Venda anticipada:
Els dimarts 23, 30 d'abril i 7 de maig durant el matí al mercat de Sort
De dilluns a divendres a Casa Xorret de 19 a 20h

Organitza: 

Grup de Teatre els Tarambanes

Col·labora: 

Ajuntament de Sort

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1