Arts
,
2020
Dimecres 25 de novembre, 20h
Cinema Els Til·lers
Sort

El Documental del Mes: 'Robots. Les històries d'amor del futur'

En el marc del cicle El Documental del Mes es projectarà el documental 'Robots. Les històries d'amor del futur'.

Sinopsi: 

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

Preu: 

4€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1