Música
,
2021
Dimarts 4 de gener, 18h
Plaça dera Vaca
Vilaller

Concert de Mercè Morera

Concert de la compositora i acordionista Mercè Morera, on presentarà el seu darrer projecte 'Pinta'm de colors', sorgit de I'interès per a renovar la figura de l'acordionista com a músic individual amb un repertori de composició pròpia, per a veu i acordió diatònic acompanyat amb bases electròniques. 

Els temes surten directament de les emocions i experiències viscudes per la compositora i mostren la quotidianitat de la seva vida en to d'intimitats. Un fet distintiu en la interpretació és la incorporació de la podorítmia del Quebec (tècnica de percussió amb els peus).

Mercè Morera finalitza el 2013 el superior d'acordió diatònic a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Anteriorment, va cursar Magisteri musical i Postgrau en dansa tradicional a la UAB. Inicia els estudis de música amb piano clàssic als 8 anys al Conservatori de Terrassa, i més tard s'interessa i especialitza en música tradicional assolint el nivell de lnstrumentista i Mestra d'instrumentista tradicional d'acordió diatònic a l'Aula de Música Tradicional i Popular.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1