Jump to navigation
Divendres 31 de gener, 20:30h
Dissabte 1 de febrer
Dies 1 i 2 de febrer
Del 31 de gener al 2 de febrer
Del 17 de gener al 9 de febrer
Diumenge 9 de febrer
26a edició de la Festa del Trinxat de Puigcerdà, principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada per als amants de la cuina cerdana.
La Festa del Trinxat ha esdevingut una trobada multitudinària, on anualment assisteixen un miler de comensals, provinents principalment de Puigcerdà, la Cerdanya, Catalunya, França i Andorra i que gaudeixen d’un sopar de gala que serveix d’aparador de la gastronomia local, amb el seu plat més reconegut –el trinxat– com a protagonista.
El sopar comptarà a més amb una degustació d’embotits i formatges del Pirineu així com amb uns entrants i bacallà com a segon plats cuinats en aquest cas pel col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya així com pels ja típics cignes de nata de postres elaborats per 6 pastisseries d’arreu de la vall.
La vetllada es complementarà amb diferents sortejos i música en directe a càrrec de l’Orquestra Stressband.
27,50€ (els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà, a partir del 6 de febrer)
Ajuntament de Puigcerdà i Patronat Municipal de Turisme
Diputació de Girona, Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya, diversos restaurants, pastissers, proveïdors i establiments de Puigcerdà i comarca, Fundació Adis, INS Pere Borrell i Associació de comerç de Puigcerdà
Web Ajuntament de Puigcerdà