Fires i festes
,
2024
Dissabte 24 de febrer, 21h
Poliesportiu
Puigcerdà

Festa del Trinxat

27a edició de la Festa del Trinxat, una celebració culinària plena de tradició, sabor i sorpreses. Es tracta de la principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada pels amants de la cuina cerdana. Un sopar de gala que serveix d'aparador de la gastronomia local, amb el seu plat més reconegut, el trinxat, com a principal protagonista.

22 restaurants apassionats per la tradició culinària del Pirineu cuinaran el trinxat i l'Associació de Cuina Pirinenca presentarà un entrant i un segon plat, destacant així la seva dedicació a preservar i innovar en la cuina cerdana. A més, els pastissers participants mostraran la seva habilitat i creativitat amb unes postres que, juntament amb els cellers de la Vila, oferiran una experiència única que magnifica la riquesa gastronòmica de la Cerdanya.

Finalment, la vetllada es complementarà amb diferents sortejos de paneres que contenen productes locals cedits per l'Associació de Comerciants de Puigcerdà, música en directe amenitzada per l'Orquestra Samba Show i moltes sorpreses més.

Preu: 

30€ | Comprar tiquets a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà.

Organitza: 

Ajuntament de Puigcerdà i Patronat Municipal de Turisme

Més informació: 

  • imatge de control 1per1