Família
,
2024

Teatre familiar 'La gallina dels ous d'or'

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

En el marc del Cicle de Teatre Familiar a Vielha, 'La gallina dels ous d'or' a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre, on narren una història sobre la riquesa, la pobresa, l'avarícia i la cobdícia, que resol que els diners no són res més que "un cuento".

Zum Zum Teatre aconsegueix revisitar el conte popular d'una manera divertida i entranyable, a través del teatre d'actors i les titelles.

Durada: 55 minuts

Sinopsi: 

La granja de Zum Zum Teatre és una granja-refugi per a les aus migratòries que s'han perdut. Els grangers que les acullen són una parella d'ancians encantadors que, malgrat els seus escassos recursos econòmics, ofereixen aliment i seguretat a totes les aus que s'hi atansen —sovint a desgrat dels seus veïns—.

Aquests grangers no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, fins que un bon dia va arribar a la seva granja una gallina molt singular.

Els ous que ponia aquesta gallina extraordinària tenien la singularitat de ser d'or, i la possibilitat d'enriquir-se, en termes materials, va trasbalsar la relació dels grangers.

Us imagineu si us passés a vosaltres?

Preu: 

5€

Organitza: 

Ajuntament de Vielha e Mijaran

  • imatge de control 1per1