Cinema Era Audiovisuau - Vielha
Cinema Era Audiovisuau
Avgda. Baile Calvetó Barra, 8
25530 - Vielha

Què hi pots fer?

Família
Dissabte 11 de gener, 18h
Teatre familiar 'Magikissim' - Sergi Buka
Família
Dissabte 1 de febrer, 18h
La cia. El Negro y el Flaco en el seu espectacle 'Alquimia'
Família
Dissabte 7 de març, 18h
Teatre 'La princesa en texans' - Cia. Sgratta
Família
Dissabte 4 d'abril, 18h

Cartellera

Frozen II

Frozen II

Sinopsi

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta l'està cridant i amenaça el seu regne. Amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendran un viatge perillós i inoblidable. A 'Frozen', Elsa tenia por que els seus poders fossin massa per al món. A 'Frozen 2', desitjarà que siguin suficients. Seqüela de 'Frozen. El reino del hielo' (2013), el film d'animació més taquiller de la història del cinema, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula animada. Reunirà el mateix equip artístic i tècnic de l'original.

Horaris: 

Divendres 6 de desembre
17:15h

Diumenge 8 de desembre
17:15h

VOSE
El irlandés

El irlandés

Sinopsi

Frank Sheeran va ser un veterà de la Segona Guerra Mundial, estafador i sicari que va treballar amb algunes de les figures més destacades del s. XX. 'El irlandés' és la crònica d'un dels grans misteris sense resoldre del país: la desaparició del llegendari sindicalista Jimmy Hoffa; un gran viatge pels tèrbols entramats del crim organitzat: els seus mecanismes interns, rivalitats i la seva connexió amb la política. Adaptació del llibre 'I Heard You Paint Houses', de Charles Brandt, a càrrec del guionista Steven Zaillian ('La lista de Schindler', 'American Gangster').

Horaris: 

Divendres 6 de desembre
19:30h

Si yo fuera rico

Si yo fuera rico

Sinopsi

Santi és un jove en problemes que, de la nit al dia, es torna ric. Molt ric. La qüestió és que el “millor” que podrà fer és no explicar-ho als seus amics. I molt menys a la seva parella, és clar.

Horaris: 

Dissabte 7 de desembre
22h

Diumenge 8 de desembre
19:30h

Dilluns 9 de desembre
22h | Preu:4,80€