Cinema Era Audiovisuau - Vielha
Cinema Era Audiovisuau
Avgda. Baile Calvetó Barra, 8
25530 - Vielha
  • 973 640 018
  • info@vielha-mijaran.org

Cartellera

Ainbo, la guerrera del Amazonas

Sinopsi

Pel·lícula que narra la història d'Ainbo, una jove heroïna i les seves dues guies espirituals: en Dillo, un armadillo petit i divertit; i Vaca, un tapir de grans dimensions. Totes tres s'embarquen en un viatge èpic per salvar la seva llar, al bell mig de l'espectacular selva amazònica.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 18:00h

Doctor Strange en el multiverso de la locura

Sinopsi

En aquesta nova aventura, el Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) posarà a prova els límits dels seus poders i això el portarà a explorar una nova dimensió de les seves capacitats. Després d'haver fallat el seu encanteri, quan intentava ajudar a Spider-Man (Tom Holland) amb la seva identitat secreta, ha de recórrer a una vella amiga, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) per a esmenar el seu error.

Com mai abans, el famós embruixador de Marvel explorarà els foscos racons del multivers, on haurà de comptar amb nous i vells aliats si vol sobreviure a les perilloses realitats alternatives de l'univers i enfrontar-se a un nou misteriós enemic.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 20:30h

Català

Alcarràs

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la família Solé que, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra a Alcarràs, es reuneix per fer plegats la darrera collita.

En paraules de la directora: "Es tracta d'una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc. Un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi".

Horaris: 

Diumenge 22 de maig: 17:30h
Dilluns 23 de maig: 21:30h

Camera café. La película

Sinopsi

Torna l'absurd grup de Camara Cafè. Aquesta vegada, Quesada, Julián, Marimar, Cañizares, Victoria i companyia s'enfrontaran a una tremenda crisi que està a punt d'acabar amb l'empresa que tantes alegries i disgustos els ha portat a la seva vida. Per a evitar-ho i poder tirar endavant un nou director ha d'assumir aquesta àrdua tasca.

Aquesta persona no és res més ni ni més ni menys que en Quesada, expert a escapolir-se de les seves obligacions.

Horaris: 

Diumenge 22 de maig: 20:00h