Activa't
,
2024
Dies 20 i 21 d'abril
Natura Llibres
Alins

Trobades NL. Els llocs de l'ànima

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Nova edició de les Trobades NL, en aquesta ocasió 'Els llocs de l'ànima', una xerrada i Incursió literària a la naturalesa amb concert de música meditativa, amb l'escriptor Albert Mestres, la historiadora de l'art Teresa-M. Sala i el cantautor Oriol Ginestà.

Hi ha llocs al món que tenen un escreix d'espiritualitat, vulgui dir el que vulgui dir això. Una connexió amb el cosmos, amb el que ni es veu ni es toca, amb els morts del passat… amb allò sagrat. Punts geogràfics que civilitzacions rere civilitzacions han considerat sacres. D'aquests llocs n'han parlat poetes i narradors, i d'aquests llocs en parlaran l'escriptor Albert Mestres i la historiadora de l'art Teresa-M. Sala, autors respectivament de Els llocs de l'ànima i Poètiques de la natura. Espais per a l'espiritualitat.

Al dia següent, es farà una incursió a un lloc de l'ànima del Pallars, en una passejada literària per connectar esperit i cos amb el músic Oriol Ginestà i un concert de música meditativa al bosc, on fusionarà cançó d'autor tranquil·la i mantres amb bols tibetans i gong.

Preu: 

5€

Inscripcions: 

Més informació i inscripcions al correu naturallibres@gmail.com, o via WhatsApp al 626 534 710.

Organitza: 

Natura Llibres

Més informació: 

  • imatge de control 1per1