,
13/12/2016
Música
Cartell promocional del festival

Calling Rock Fest, el nou microfestival de rock a Lleida

El cafè de mitjanit és un refugi. Pretén informar, ser un pou d'opinions, un lloc agradable on tot és veritat, mai es menteix. Així doncs, aquí només podreu trobar tot allò que penso, sento i sé.

M'estimo Lleida, és la meva ciutat, fa 26 anys que respiro el seu aire, la seva boira, el seu fred, la seva calor, gaudeixo dels seus núvols i de la seva gent. Però, sempre hi ha un però, també m'estimo un tipus de música, el rock. I aquí a la meva ciutat, i ho dic clar, el rock té poc pes, poc ressò, no està suficientment recolzat. Sembla que sigui un estil musical que no es tingui en compte alhora de la veritat.

Fa poc vaig conèixer i entrevistar als The Chronickles (al blog podeu trobar l'entrevista) i parlàvem precisament d'això, de què aquí a Lleida, tenim poc rock, i per extensió, poc blues, soul i jazz. I ja, quan feia uns quants dies que pensava en això, de sobte rebo una notificació al Facebook que m'invita al Calling Rock Fest 2016. Emocionat clico i puc veure que és un microfestival de rock a Lleida. Alegria.

El festival es celebrarà dissabte vinent dia 17 de desembre al Cafè del Teatre. Hi participaran tres bandes, Rehenes, Ramalamas i Mister Jones. El preu de l'entrada serà de 10€ i les portes s'obriran a les 20:00h de la tarda, tot i que les actuacions començaran a partir de les 21:00h. Amb el Calling Rock Fest, el que es pretén és donar veu a les bandes que comencen, i donar més vida al rock lleidatà.

Per últim, i aprofitant aquest exercici de sinceritat que és el post d'avui, només voldria desitjar la més gran de les sorts al festival, dir que allí hi seré, i felicitar en Joan Lozano (Mister Jones), amb el qual he pogut coincidir algun cop, per ser l'impulsor d'aquest Calling Rock Fest, que és un nou raig d'esperança pel rock lleidatà i el rock en general.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

07/04/2018
Aurora & The Betrayers es un grupo que desde que nació hace ya casi 5 años lleva escapando de las etiquetas como alma que lleva al diablo.
04/04/2018
Julián Maeso y Corizonas llenaron de buena música la sala Salamandra de l'Hospitalet en el penúltimo fin de semana del Let's Festival.
31/03/2018
Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern.
02/03/2018
Ha nevat a Lleida i bé podria ser aquesta la notícia, però no. La notícia és que avui hem quedat, per entrevistar-los, amb la banda lleidatana de Folk, Thinkin' Wild.
10/02/2018
Déu n'hi do quin fred! Quan arriben la boira i el fred a Lleida, ja podem dir que som a casa.
25/01/2018
Que el món s'acabarà és una certesa que vulguem o no, tots tenim. Depèn de nosaltres, accelerar o frenar l'arribada d'aquest final.
23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.