Letz Zep, el millor grup tribut de Led Zeppelin, arriba a Lleida

15/02/2017

Si preguntéssim arreu del món quina és, o ha sigut, la millor banda de Rock de la història, probablement, la guanyadora seria Led Zeppelin. Per desgràcia, als que ens agrada aquest tipus de música, ja no els podrem arribar a veure mai en directe. Per sort, existeixen les bandes tribut; tot s'ha de dir, generalment les bandes tribut no són d'una qualitat excelsa, potser perquè irremeiablement sempre s'acaben comparant amb les originals, i òbviament, surten perdent. Però de la gran quantitat de bandes tribut que sorgeixen dels grups més importants de la història, sempre n'hi ha una que destaca. Aquest és el cas de Letz Zep, banda tribut, com es pot deduir fàcilment, de Led Zeppelin.

Letz Zep arriba a Lleida aquest dijous dia 16 de febrer al Cafè del Teatre (entrades a 22€ a taquilla i a 18€ anticipada). Aquest grup format per quatre anglesos, és considerat el millor grup tribut dels Led Zeppelin arreu del món, i fins i tot tenen l'honor de comptar amb l'admiració de Robert Plant i Jimmy Page, cantant i guitarrista, respectivament, de la mítica banda anglosaxona.

Jo vaig tenir la sort de poder veure a Letz Zep, ja fa uns anys, al Cafè del Teatre també. I puc assegurar, que tot i que imitar als originals és impossible, la sensació que em va recórrer tot el cos va ser la d'estar en un dels seus directes.

Veure'ls tocar és una grandíssima oportunitat de poder escoltar temes mítics com "Starway To Heaven" o "Black dog" en directe. Un concert que sense poder evitar-ho et porta directament a la pell de gallina. Per això crec que a tots els amants de la música rock en general, i de Led Zeppelin en concret, tenen aquest dijous una cita que no es poden perdre.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.