,
15/02/2017
Música

Letz Zep, el millor grup tribut de Led Zeppelin, arriba a Lleida

Si preguntéssim arreu del món quina és, o ha sigut, la millor banda de Rock de la història, probablement, la guanyadora seria Led Zeppelin. Per desgràcia, als que ens agrada aquest tipus de música, ja no els podrem arribar a veure mai en directe. Per sort, existeixen les bandes tribut; tot s'ha de dir, generalment les bandes tribut no són d'una qualitat excelsa, potser perquè irremeiablement sempre s'acaben comparant amb les originals, i òbviament, surten perdent. Però de la gran quantitat de bandes tribut que sorgeixen dels grups més importants de la història, sempre n'hi ha una que destaca. Aquest és el cas de Letz Zep, banda tribut, com es pot deduir fàcilment, de Led Zeppelin.

Letz Zep arriba a Lleida aquest dijous dia 16 de febrer al Cafè del Teatre (entrades a 22€ a taquilla i a 18€ anticipada). Aquest grup format per quatre anglesos, és considerat el millor grup tribut dels Led Zeppelin arreu del món, i fins i tot tenen l'honor de comptar amb l'admiració de Robert Plant i Jimmy Page, cantant i guitarrista, respectivament, de la mítica banda anglosaxona.

Jo vaig tenir la sort de poder veure a Letz Zep, ja fa uns anys, al Cafè del Teatre també. I puc assegurar, que tot i que imitar als originals és impossible, la sensació que em va recórrer tot el cos va ser la d'estar en un dels seus directes.

Veure'ls tocar és una grandíssima oportunitat de poder escoltar temes mítics com "Starway To Heaven" o "Black dog" en directe. Un concert que sense poder evitar-ho et porta directament a la pell de gallina. Per això crec que a tots els amants de la música rock en general, i de Led Zeppelin en concret, tenen aquest dijous una cita que no es poden perdre.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

07/04/2018
Aurora & The Betrayers es un grupo que desde que nació hace ya casi 5 años lleva escapando de las etiquetas como alma que lleva al diablo.
04/04/2018
Julián Maeso y Corizonas llenaron de buena música la sala Salamandra de l'Hospitalet en el penúltimo fin de semana del Let's Festival.
31/03/2018
Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern.
02/03/2018
Ha nevat a Lleida i bé podria ser aquesta la notícia, però no. La notícia és que avui hem quedat, per entrevistar-los, amb la banda lleidatana de Folk, Thinkin' Wild.
10/02/2018
Déu n'hi do quin fred! Quan arriben la boira i el fred a Lleida, ja podem dir que som a casa.
25/01/2018
Que el món s'acabarà és una certesa que vulguem o no, tots tenim. Depèn de nosaltres, accelerar o frenar l'arribada d'aquest final.
23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.